VLA I FÆLLEDPARKEN

VLA I FÆLLEDPARKEN

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har vundet konkurrencen om et nyt klubhus i fælledparken.

Det nye klubhus vil være fælles for de fire boldklubber i Fælledparken; Heimdal, Viktoria, ØIF og HB.

Det har været vigtigt at skabe en bygning, som i skala tilpasser sig lokalområdet og Fælledparken. Bygningen er udformet som ét sammenhængende og let opfatteligt volumen, som udnytter både den unikke udsigt og orientering i forhold til solen optimalt.

Bygningen sættes i en stor grøn bakke. Bakken kan benyttes til leg og ophold og giver desuden en vis støjlæ for de omkringliggende veje.

Omklædning og depoter placeres i kælder og stueplan. Klublokalerne og caféen (med store terrasser) placeres på 1.sal med kig til både Fælledparken og fodboldbanerne.

VLA vandt konkurrencen sammen med entreprenørfirmaet Otto P. Nedergaard og ingeriørfirmaet Nielsen & Risager.

www.vla.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

VLA I FÆLLEDPARKEN - in english

Vilhelm Lauritzen Architects have won the competition for a new clubhouse in Fælledparken. The new clubhouse will be common to the four soccer clubs in Fælledparken; Heimdal, Viktoria, ØIF and HB. It was important to create a building that in scale blend in with the local area and Fælledparken. The building is designed as one large unit and carefully placed with perfect view over the park and orientation to the sun. The building will be placed in a big green hill. Excess dirt will be used to create soundbarriers to the sorrounding roads. Changing rooms and depots are located in the basement and ground floor. Club rooms and café (with large terraces) are located at 1st floor overlooking both Fælledparken and the ongoing football matches. VLA won the competition with building contractor Otto P. Nedergaard and engeniers Nielsen & Risager. www.vla.dk