Vilhelmsro Skole by BIG

Vilhelmsro Skole by BIG

BIG er en af de indbudte tegnestuer i konkurrencen om en ny tosporet skole ved Humlebæk.

En uberørt kuperet skråning tjener som baggrund for den fremtidige Vilhelmsro Skole og dens udendørs aktiviteter. Det skrånende landskab og bygningens skrå tage smelter sammen til en sammenhængende oplevelse uanset om man er inde, ude, i stueetagen eller går på tværs af de grønne tage.

Det omgivende landskab tjener ikke blot som en æstetisk kulisse, men er også en integreret del af skolens læseplan, der fokuserer på natur og bæredygtighed. Formet som skrånende landskabelige bånd, fusionerer bygningen med den omgivende natur og tillader dagslyset at strømme ind i alle skolens klasselokaler.

www.BIG.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vilhelmsro Skole by BIG - in english

A pristine undulating hillside serves as the backdrop for the future Vilhelmsro Primary School and its outdoor activities. The sloping landscape and the building’s sloping roofs merge into one continuous experience no matter if one is inside, outside, on the ground floor or walking across its green roofs. The surrounding landscape does not only serve as an aesthetic backdrop, but is also integral to the school’s curriculum which focuses on nature and sustainability. Formed as sloping landscaped bands, the building merges with the surrounding nature and allows daylight to stream into all of the school’s class rooms. www.BIG.dk