TOWARD2020 by Anne Boysen

TOWARD2020 by Anne Boysen

TOWARD2020 er navnet på Anne Boysens afgangsprojekt, som handler om menneskelig adfærd, samfundsstrømninger og design i fremtiden frem mod 2020. Ved at analyserer unges afslapningsvaner samt sætte megatrends og tendenser ind i en større kontekst, er der designet et møbel, der passer ind i den nye kontekst.

TOWARD2020 er et komfortabel og varierende hvilemøbel, der tillader brugerne at koble af på forskellig vis. Ved at sammensmelte anvendelsesmulighederne for henholdsvis en lænestol, en chaise lounge og en samtalesofa fremkommer formen. TOWARDS2020 består af en base, hvori der monteres en madras og to ryglæn af forskellig størrelse. To løse puder fungerer som varierende elementer, og gør det netop muligt at anvende møblet på forskellig måder.

For at imødekomme behovet for særlige og unikke produkter i fremtiden, er der lagt stor vægt på valg af tekstiler og overflader. Det er hensigten, at møblets kombination af farvenuancer og teksturer skal udgøre et unikt, harmonisk og æstetisk udtryk.

www.anneboysen.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TOWARD2020 by Anne Boysen - in english