TIME TO DESIGN

TIME TO DESIGN

Oplev ”Saturated Porosity – freestanding screen” designet af Anne Romme – vinderen af Time to design 2008.

Siden kåringen i august har arkitekt Anne Romme arbejdet med sit projekt på Statens Værksteder for Kunst og Håndværk (SVKH) og skabt en skulpturel rumdeler i træ. Torsdag d. 27. november kl. 15-17 åbnede udstillingen ”Saturated Porosity – freestanding screen” i Normann Copenhagen, Østerbrogade 70.

Anne Romme fortæller: ” At vinde Time to design har været meget værdifuldt for mig. Det, at få lov til at lave noget i fuld skala og arbejde med så stort et projekt, er en uundværlig

erfaring. Derudover har jeg fået plads, ro og ikke mindst tid til at koncentrere mig om projektet. Med mit arbejde ønsker jeg at skabe en stemning via enkle geometriske former –

skærmen vil ændre sig fra cirkel til firkant, og mønstret vil forandres, hvis man bevæger sig, mens man kigger på det. Derfor er det blevet en meget visuel oplevelse.”

Udstillingen kan opleves fra 27.november til 11. december 2008.

Plads til unge talenter:

For et designtalent udgør kombinationen af et ophold på SVKH og en udstilling i Normann Copenhagen en mulighed for at kunne fordybe sig i sit arbejde under kyndig rådgivning og med adgang til de højt anerkendte faciliteter, SVKH tilbyder, – og for at vise resultatet frem i et yderst attraktivt forum hos Normann Copenhagen.

Poul Madsen, CEO Normann Copenhagen, siger: ” Udstillingen viser, at der er behov for en pris som Time to design – new talent award. Hele processen, Anne Romme har været i gennem, understreger, at den praktiske kombination af arbejdsophold og udstilling er med til at fremme karrieren for et ungt designtalent.”

Time to design 2009:

Prisen blev uddelt for første gang i 2008, og fra foråret 2009 gives der igen mulighed for at udvikle en professionel karriere gennem Time to design – new talent award 2009.

Time to design – new talent award er en designpris med fokus på unge talenter og deres særlige behov. Prisen er blevet indstiftet på baggrund af et nyt og utraditionelt samarbejde mellem Statens Værksteder for Kunst og Håndværk, Normann Copenhagen og Link UP.

Læs mere om prisen og vinderprojektet 2008 på www.timetodesign.eu

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TIME TO DESIGN - in english