TEA TIME

TEA TIME

Fiks opbevaring af brugte teposer designet af VE2

Trip Trap lancerer ”Tea Time” til elegant servering af te og til løsning af det klassiske problem med opbevaring af de brugte teposer

Udtrykket ”en køn kop te” betyder en værre redelighed. Og det refererer til alt det ulækre rod, som mange tedrikkere efterlader rundt omkring på bordet i form af brugte tebreve på tallerkener og servietter samt i underkopper og askebægre.

Men nu kan der komme stil over teselskabet – og en ende på rodet.

Det er Trip Trap, der har udviklet og designet en smuk og elegant løsning på alle tedrikkeres mareridt: Hvor gør man af teposen, når teen er færdigtrukket i koppen. Svaret hedder ”Tea Time” og er en elegant lille boks i teaktræ, der er indrettet med to rum: Et til de nye ubrugte teposer – og et hvor de kan placeres efter brug.

Rummet til de brugte teposer har en indsats og et låg af blankt, sort kunststof, så boksen kan tåle fugten, og så teposerne kan skjules. Både indsatsen og låget kan tåle at komme i opvaskemaskinen, og de tager ikke farve af teen. Indsatsen kan naturligvis også fjernes, så ”Tea Time” kan anvendes til servering af flere tetyper eller andre lækkerier.

”Tea Time” har en vejledende udsalgspris på 299,95 kroner. Den kan sammen med Trip Traps øvrige store sortiment af boligartikler købes i de 15 Trip Trap forretninger landet over samt og hos førende isenkræmmere og brugskunstforretninger.

www.triptrap.dk

www.ve2.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TEA TIME - in english

Cool little storage container for used tea bags by Danish manufacturer Trip Trap, designed by VE2. Elegant solution to the always returning problem with used tea bags lying around. The container can also be used without the special used tea bag holder for regular storage. www.triptrap.dk www.ve2.dk