Svendborg Architects

Svendborg Architects

Transformation fra staldbygning til atelier.

Projektet er skabt udfra bygherrens ønske om at etablere et atelier i en eksisterende gammel staldbygning. Som udgangspunkt var ønsket at bevare den gamle bygning. Vi ønskede at skabe et atelier der fungerede som et optisk rum. Et rum hvor omgivelser og lys gengives i spejlende flader.

Ved at anvende spejlende flader indvendigt har vi arbejdet med reflektionen af billeder og lys i et forsøg på at skabe forskellige dybder i et relativt lille rum. I projektet har vi forsøgt at optimere den mængde dagslys der kommer ind igennem tagvinduerne.

Udefra fremstår det nye atelier som en prisme der vokser ud af den gamle staldbygning. Atelierets nye udtryk spiller sammen med de eksisterende bygningers forskellige materialer og hældninger.

Placering: Furesø Kommune, Danmark

Størrelse: 25m²

Bygherre: Privat

Status: Indvielet maj 2010

Projektteam: Johnny Svendborg, Poul Høilund, Robert Janson, Tony Staples, Filip Piwowarczyk

www.svendborgarchitects.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Svendborg Architects - in english

Transformation from old stable to atelier. The project is based upon the client’s wishes to establish an atelier within an old stable building. From the very beginning it was the intention to maintain the old building. We wanted to create an atelier which worked as an optic space. By using reflecting surfaces we have worked with reflections of images and light in an attempt to create different depths within a small space. In the project we have tried to optimize the amount of daylight provided by the skylights. From the outside the new atelier appears as a prism coming out of the old stable building. The new expression of the atelier plays with the use of different materials and angles of the existing houses. Location: Furesø, Denmark Size: 25m² Client: Private Status: Handed over in may 2010 People: Johnny Svendborg, Poul Høilund, Robert Janson, Tony Staples, Filip Piwowarczyk www.svendborgarchitects.dk