Sumo by Simon Legald

Sumo by Simon Legald

Leg med detaljer. Normann Copenhagen præsenterer Sumo, designet af Simon Legald.

For Normann Copenhagen har designer Simon Legald skabt en puf, der er helt sin egen. Sumos enkle udtryk gør det let at få øje på detaljerne i polstring og syninger, og der er leget med materialerne i en kombination af træ, tekstil og knapper. Formsproget er robust, udtrykket venligt.

Inspirationen til Sumo stammer fra den klassiske, danske møbelindustri, hvor der er kræset for detaljerne og arbejdet med håndværksmæssige finesser i skabelsen af den perfekte balance mellem æstetik og funktion.

Simon Legald fortæller: ”Jeg kan godt lide at lege med de teknikker, der er nødvendige i designet og gøre dem til en del af udtrykket i stedet for at skjule dem. Syningerne, polstringen og knapperne spiller derfor en vigtig rolle i et ellers enkelt design. Jeg har desuden bevidst brudt med de firkantede former og gjort udtrykket blødt og venligt for øjet.”

Sumo er et multifunktionelt møbel og kan f.eks. bruges som forlængelse af sofaen, som siddemøbel i soveværelset eller som skammel i entreen. Den fås i fem klassiske farvekombinationer i sort, grå, beige, lilla og turkis.

Materiale: Gabriel tekstil – Ask

Størrelse: 40x65x45cm

Pris: DKK 2500,-

www.normann-copenhagen.com

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sumo by Simon Legald - in english