Stockholm Furniture & Light Fair 2013

Stockholm Furniture & Light Fair 2013

Fremtidens farve- og materialetrends vises på Stockholm Furniture & Light Fair

Fremtidige trends med udgangspunkt i svensk designtradition vises, når ’Materialbiblioteket’ laver en udstilling på Stockholm Furniture & Light Fair 5.-9. februar. Udstillingen henvender sig til erhvervsaktive arkitekter, designere og markedsførere og er udviklet i samarbejde med Oversight Trends.

Udstillingen, der hedder ”Architects view on: Future Scandinavian Colour and Material Trends”, viser fremtidens farve- og materialetrends set ud fra et skandinavisk perspektiv. Fremtidige trender konkretiseres ved hjælp af farvepaletter og i alt 30 forskellige slags materialer i en oplevelsesbaseret udstilling.

– Designere og arkitekter lever af at forstå og tolke fremtiden. Et produkt, som bliver formgivet i dag, kommer måske ikke ud på markedet før om 3-5 år. Derfor er det vigtigt for designeren at tage del i relevant forecasting, som vedrører kulører og materialer. Det er helt nyt, at konkret information om både farver og materialer bliver præsenteret på denne måde, siger Oliver Schmidt, som driver Materialbiblioteket på Stockholmsmässan.

De trends, som præsenteres på udstillingen, er bl.a. et resultat af dybdegående workshops med et panel bestående af Sveriges lige nu mest spændende formgivere, en daglig kontakt med eliten inden for svensk design og arkitektur samt fokus på materialeforskning over hele verden.

– Arkitekter og designere fra hele verden besøger Stockholm Furniture & Light Fair for at få et samlet billede af skandinavisk design. Med denne udstilling ser vi ikke kun på dagens formgivning, men giver den besøgende information, som er vigtig for fremtidens skandinaviske design, slutter Oliver Schmidt.

Udstillingen er i hal B og vil have visninger hver dag både på svensk og engelsk. Stockholm Furniture & Light Fair finder sted 5.-9. februar 2013 på Stockholmsmässan.

Link: www.stockholmfurniturefair.com

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stockholm Furniture & Light Fair 2013 - in english