SPEJLHUS

SPEJLHUS

Atelier af Buchner og Wienke Arkitekter. En ny facade er sat på en ældre ubetydelig bygning. Facaden er skabt af højpolerede rustfrie stålplader så de fremtræder som spejle. Ideer er at huset skal spejle den omgivende natur tilbage til beskueren hvorved huset bliver transparent. Facaden tilpasser sig således også de skiftende årstider, ved at spejle den omgivende natur om det så er grønne blade eller snedækkede træer. Spejlene er sat let forskudt for at give facaden mere liv og bevægelse, og for ikke at blænde evt. gæster i skoven

www.buchnerundwienke.de

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

SPEJLHUS - in english

Atelier of Buchner and Wienke Architects. A new facade is set on an older small building. Facade created by the High stainless steel so they appear as mirrors. Ideas are that the house must mirror the natural environment back to the beholder the house becomes transparent. Facade adapts so also the changing seasons, by mirrors the natural environment if it is green leaves or snow-covered trees. The mirrors are set slightly staggered to give the facade more life and movement, and not to any orifice. Guests in the woods www.buchnerundwienke.de