SOFT ICE

SOFT ICE

Soft Ice – guf for tidens bløde mand

Jens Juul Eilersen har haft fat i den store soft-ice maskine. Litervis af super-soft skum og dun er hældt ned i en voldsom og rummelig sofa-form. Resultatet er en vamset og maskulin sofa, som har fået navnet Soft Ice.

Enhver kender følelsen af lækker, blød softice, der smyger sig om læberne, kærtegner smagsløgene og glider blidt ned gennem svælget. På samme måde føjer Soft Ice sig villigt efter din krop.

Har du krammet din hovedpude i morges?

”Min ide var at skabe en sofa, man kan kramme på samme måde som en hovedpude med dunfyld. Når du krammer den, er den blød og tager form af hænder, arme og hoved. Straks du slipper den og giver den et par dask, rejser den sig og indtager igen sin oprindelige form. Præcis sådan fungerer Soft Ice” siger Jens Juul Eilersen og understreger, at den varierede og udtryksfulde anatomi, sofaen dermed får, er absolut tilsigtet. ”Nogle sofaer har et stramt formsprog, hvor de fremstår som en skarptskåret skulptur i stuen. Soft Ice er mere loose og afslappet. Når du synker ned i den, tager den form af din krop og får dermed konstant nye, individuelle udtryk, som er et spejl af din måde at bruge sofaen.”

Soft Ice smelter ikke – men er tværtimod meget holdbar

N. Eilersen A/S er kendt for at producere møbler med høj kvalitet i materialer, komfort – og holdbarhed. ”Balancen mellem holdbart formsprog og blødhed er meget, meget vigtigt for en sofa som Soft Ice. Den må gerne være så blød, at den kommer til at se en smule rodet ud, men til gengæld må man ikke kunne sidde den flad. Ved at banke fladerne svulmer sofaen igen op og bliver til den oprindelige maskuline krop, som har mange års levetid. Jeg er faktisk lidt stolt af, at jeg har skabt en sofa, der har lige præcis det efterspurgte visuelle udtryk, og jeg tror, Soft Ice har appel til tidens bløde mand.” Sofaen er 94 cm dyb og er produceret i elementer på hhv. 120 og 140 cm plus et hjørneelement på 100 x 100 cm. Hele herligheden står solidt på 6 cm høje træben. Hvorfor der ikke er drys, syltetøj og guf på Soft Ice? ”Fordi sofaens løse og lidt sjuskede udtryk har brug for renhed og æstetik – og så ville det jo også smitte af på tøjet” smiler Jens Juul Eilersen.

Nyd en Eilersen

Dit hjem skal være et sted, hvor du har det rart. Her omgiver du dig med ting, du selv har valgt. Fordi du har brug for dem, og fordi de tiltaler dig. Møblernes former, farver og finesser taler til dine sanser. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan sofaen løser sin opgave. Din sofa skal både være god at sidde i – og leve op til dine livsværdier og smag for æstetik. Vi kender alle følelsen af at være et sted, vi kan lide. Det er derfor vi siger: Nyd en Eilersen.

www.eilersen.eu

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SOFT ICE - in english

Soft Ice - a treat for tomorrow's soft man Jens Juul Eilersen has been working on the big soft-ice machine. lots of super-soft foam and down has been stuffed into a dramatic and spacious sofa form. The result is a cosy and masculine sofa, which is called Soft Ice. Have you coddled your pillow this morning? "My idea was to create a sofa, you can coddle like a down pillow. When you coddle it, it is soft and takes the form of your hands, arms and head. Immediately when you release it and gives it a couple of slaps it returnes to it’s normal shape. Eilersen is known to produce furniture in high quality materials, comfort - and durability. "The balance between sustainable design and softness is very important for a sofa as Soft Ice. www.eilersen.eu