Royal Copenhagen åbnede med succes i Aarhus

Royal Copenhagen åbnede med succes i Aarhus

Forleden dag skrev vi om åbningen af Royal Copenhagen’s nye conceptstore i hjertet af Aarhus. Aarhusianerne behøver nu ikke længere, at rejse til København for at se Royal Copenhagens legendariske juleborde. Mandag den 26. november blev snoren til et spektakulært julebord skabt i samarbejde med Aarhus Teater. Bordet var en forrygende fortolkning af eventyret Snehvide.

I 49 år har Royal Copenhagen inviteret kendte personer og berømte institutioner til at dække juleborde i porcelænshuset på Amagertorv i Købehavn. Flere hundrede tusinde personer besøger hvert år udstillingen for at blive inspirerede af de stemningsfulde juleborde.
Royal Copenhagen for første gang nogen sinde de legendariske juleborde udenfor København. Det skete den 26. november 2012, da snoren blev klippet til et julebord, der bød til en overdådig middag med Snehvide og de syv dværge.

Bordet var nemlig en forrygende og finurlig fortolkning af en helt ny musicalversion af Brdr. Grimms eventyr om Snehvide, som iøvrigt får premiere på Aarhus Teater den 25. januar.

Direktør for Aarhus Teater Henning Kærsgaard klippede snoren, og der blev mulighed for at møde Snehvide og de syv små dværge. Royal Copenhagen bød som foreskrevet på et glas champagne og lidt godt til ganen.

”Vi er beærede over, at Royal Copenhagen har valgt Aarhus Teaters Snehvide som tema til indvielsen af sit første julebord i Aarhus. Samarbejdet mellem vores to traditionsrige institutioner er et godt eksempel på, hvordan kultur- og erhvervsliv kan inspirere og berige hinanden ved sammen at gå nye veje. Til fælles – og byens – bedste,” siger Henning Kærsgaard, der er direktør for Aarhus Teater.

”I hundredvis af personer har i årenes løb dækket juleborde for Royal Copenhagen, som er en institution i den københavnske juleudsmykning. Vi glæder os meget til at videreføre traditionen i Aarhus og til at inspirere vores aarhusianske kunder med borddækninger ud over det sædvanlige. Samarbejdet med Aarhus Teater er fantastisk, fordi vi her forener to forskellige former for kunstneriske udtryk i et bord fyldt af magi ligesom en teaterforestilling,” siger Mads Ryder, der er administrerende direktør for Royal Copenhagen.

Link: Royal Copenhagen
Fotograf: Michael Berg | www.michaelberg.dkOm Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royal Copenhagen åbnede med succes i Aarhus - in english