Plus31 by Ralph van der Made

Plus31 by Ralph van der Made

En af de deltagende udstillere ved Snedkernes Efterårsudstilling var Ralph van der Made med hans iøjnefaldende kabinet Plus32. Ralph er begyndt som selvstændig designer, men har årelang erfaring fra Design By Us.

Hør her om tankerne op til udstillingen:

Tanken bag mit møbel er, at jeg gerne vil have at folk bliver nysgerrige når de ser det. Få lyst til at ville røre, mærke, interagere.

Skiverne som udgør lågerne er i forskellige materialer, som føles forskelligt når man rører dem og når de rulles fra side til side.

Man kreerer sit eget værk.

(Det er faktisk præcis hvad der skete under åbningen på Designmuseum. Der blev leget/rullet/skiftet, som jeg havde håbet).

Jeg vil gerne have at mine møbler viser hvad de kan uden forklaring, og lidt til.

Jeg har fået lavet 2 prototyper, den første med en base i aluminium, dog ikke så præcis som jeg have håbet på. Den beklædte vi alligevel med egetræsfiner for at have noget til photoshoot til ”Snedkernes efterårsudstilling”.

Så havde vi kun et par uger til at lave en helt ny, bygget op af egetræsfiner og fræset med spor bagefter. Den er stadigvæk ikke helt som jeg vil have den, men viser mit koncept meget fint. Det er et interessant eksperiment. Den sidste prototype vises nu på Trapholt museum og er blevet vist på Designmuseum.

Navn: Plus31

Basen: egetræs finer

Ben: massiv egetræ

Skiver: egetræs finer, aluminium, PEHD hvid, akryl smoke, akryl radient, …

Mål: H 650/865 x B 1500 x D 400 mm.

www.ralphvandermade.com

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Plus31 by Ralph van der Made - in english

New exiting piece from designer Ralph Van Der Made. Previously he has been working for Danish manufacturer Design By Us, but now exhibiting in his own name with the furniture Plus31. www.ralphvandermade.com