Normann Copenhagen Te

Normann Copenhagen Te

Kvalitetste sprængfyldt med smag – Normann Copenhagen præsenterer Normann Tea
Normann Tea er et eksklusivt sortiment af kvalitetste af løse blade med nøje udvalgte smagsoplevelser. Den farverige og eksplosive grafik på tedåserne er skabt af designeren Anne Lehmann og understreger teens ingredienser og delikate smag. Med 12 forskellige smagsvarianter fordelt mellem rooibos te, oolong te, grøn te, hvid te og sort te er der noget for enhver teelsker.

Smagsvarianter:
Rooibos Te med rabarber: Teen har en sødlig vaniljeagtig smag med et strejf af rabarber. Den har et minimalt indhold af garvesyre og koffein, men højt indhold af gavnlige antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Earl Grey Te med jasmin og citron: Denne Earl Grey har en diskret citrusagtig friskhed med et strejf af jasmin og er især velegnet som morgen- og eftermiddagste.

Cream Te: Denne te har en blød, nærmest cremet og sødlig smag, der fremhæves ved at tilsætte mælk.

Chai Te: Chai te er sort indisk te tilsat en unik sammensætning af krydderier. Teen drikkes tilsat mælk og har en sød, varmende og krydret smag.

Hvid Te med granatæble, tranebær og bambus: Ren hvid te er kendetegnet ved en sart og ren smag, et minimalt indhold af koffein og garvesyre, og en optimal bevaring at teens naturlige stoffer. Denne variant er sødlig og har en aromatisk note af granatæble og tranebær.

Kvæde Te med æble: Kvædeteen har en aromatisk smag og duft og en sødlig frugtagtig note. Teen er velegnet til en sødlig, varmende kop eftermiddags- og aftente.

Grøn Te med valnødder: Grøn te er et sundere alternativ til den sorte te. Denne variant har en karamelagtig nøddesmag, og er en rigtig hyggete, der kan tage den værste trang til søde sager.

Forårste med roser: Denne kinesiske sorte te har et lavt indhold af garvesyre. Teen er tilsat bergamotte-olie og lyserøde rosenblade, hvilket gør den mild og aromatisk. Oolong Te med orangeblomst: Med sine gode egenskaber, dybe, rene aroma og fyldige bløde smag ligger denne te på grænsen mellem sort og grøn te. God som aften- og eftermiddagste.

Tempeltræ Te: Teen er tilsat tempeltræblade og har en flødekaramelagtig sødme og et friskt strejf af jasmin. Understreg teens cremede fylde ved at tilsætte mælk.

Citron-marengs Te: Dette er en sødmefuld blanding af sort og grøn te med et stejf af citron og vanilje. Velegnet som aftente.

Mynte-karamel Te: Denne te kombinerer en flødekaramelagtig sødme med et diskret men effektivt strejf af frisk mynte. Fremhæv karamelsmagen og gør teen ekstra cremet ved at tilsætte mælk.

TILBEREDNING: Brug ca. en teske pr. kop og følg instruktionerne for vandtemperatur og trækketid på dåsen.

PRIS: Hos BaristaPlus kan man købe te fra Normann Copenhagen for ca. 130 kr. pr. stk. De lover hurtig levering – og har i øvrigt et stort udvalg af mange andre lækkerier.

Normann Copenhagen Te

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Designer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Normann Copenhagen Te - in english