Normann Copenhagen præsenterer Hive

Normann Copenhagen præsenterer Hive

Med udgangspunkt i industrielle teknikker, har Nicholai Wiig Hansen designet en lampe i et enkelt formsprog. Norman Copenhagen Hive er en folde-ud lampe i stål. Frem for at være i et stykke, brydes den støbte form af lampens forskellige ringe. Det gør lampen både interessant og smuk. Skiftende farvenuancer, fra mørk til lys, understreger den klassiske form som et bistade, deraf navnet.

Hive er ikke en helt almindelig lampe. Ifølge designer Nicholai Wiig Hansen er den et eksempel på en lampe, hvor industrielle teknikker bruges i designprocessen til at skabe formsproget. Han ønskede at designe en lampe i et holdbart design med en umiddelbar klassisk form, der brydes af enkle, få detaljer.

Nicholai Wiig Hansen udtaler: ” Jeg synes, det er formen på Hive, der er interessant. Den har en arketypisk lampeform, og ligner en bikube, men med den ekstra lille detalje, at den kan foldes sammen. De forskellige lag gør lampen både enkel og dekorativ.”

Hive lampe har et holdbart og stilrent design, der skaber en moderne stemning i ethvert rum. Hive leveres fladpakket i grå nuancer og med en tekstilledning i grå.

Farve: grå
Materiale: stål
Størrelse: H: 39cm, ø40cm
Vejl. pris: DKK 2.600

Link: Normann Copenhagen

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Produkter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Normann Copenhagen præsenterer Hive - in english