Normann Copenhagen online

Normann Copenhagen online

For Normann Copenhagen har Javier Moreno Studio designet et enkelt bordspejl med flere funktioner og et organisk formsprog. Flip kan både drejes op, ned og hele vejen rundt, og med sin fod, der er lavet som en bakke, kombinerer Flip også brugen af et traditionelt spejl med et nemt og praktisk sted at opbevare småting. Du kan også læse flere andre artikler om Normann Copenhagen hos BoBedre lige her.

Inspirationen er hentet fra det traditionelle sminkebord, hvor man både kan tjekke sit udseende og holde samling på små genstande, der er rare at have ved hånden inden man forlader hjemmet. Foden fungerer som en bakke, der er idéel opbevaring af eksempel smykker, make-up og nøgler.

Flip kommer i farverne hvid, sort og sand, som gør, at det passer ind i de fleste stilarter. Det er også Normann Copenhagen der står bag det utroligt populære tøjstativ TOJ, som vi tidligere har skrevet om her på DagensDesign.dk

Køb bl.a. FLIP spejlet og andre lækre produkter fra Normann Copenhagen hos Zalando – som også har en lang række andre lækre produkter indenfor både bolig, beklædning og skønhed. De er dog mest kendt for deres store udvalg af tøj.

Flip Normann
Flip Normann
Flip Normann

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Produkter og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Normann Copenhagen online - in english