Nomess Copenhagen – Forkæl dig selv og dit hjem

Nomess Copenhagen – Forkæl dig selv og dit hjem

Nomess Copenhagen er tid og overskud til dig selv og din hverdag – ganske enkelt. Det skandinaviske design hitter indenfor praktisk og luksuriøs opbevaring.

Slip hverdagens stress og bekymringer med Nomess. Det lækre og ikke mindst stilrene Nomess Copenhagen har gjort underværker indenfor dekorativ opbevaring til både bolig og kontormiljøer. Den velspirende designervirksomhed Nomess Copenhagen har formået at skabe produkter, der lader dig organisere dit liv, sortere, evaluere – for det er netop det koncept, som Nomess stræber efter. Gør op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig. Opbevar det, så du let kan finde det og brug så ellers tiden på alle de andre vigtige ting i livet så som de mennesker og gøremål du holder af. Nomess er opbevaring i eksklusivt design samt møbler, der giver dig mulighed for let og tidsløs indretning.

Når oprydning bliver hyggelig

Oprydning står sjældent øverst på de fleste menneskers favoritliste, men med smart opbevaring fra Nomess Copenhagen, så kan du næsten ikke lade være. Oprydning bliver cool og spændende for nu har du smarte kasser, æsker og bokse, rulle reoler og tøjstativer fra Nomess til at organisere alle dine kæreste ejendele i. Det bliver hyggeligt at holde orden og du slipper for at bruge unødig tid på at lede efter alle dine ting. Med Nomess bliver det trendy at holde orden. Nomess Copenhagen stiler efter, at du lettere kan overskue dit liv og din hverdag. Konceptet er helt i top og designet følger med. Den skandinaviske stil matcher de fleste hjem med hang til luksuriøst og enkelt design, der ikke bliver for prangende.

Elegant og stilfuld

Nomess Copenhagen bærer præg af sans for detaljen. Luksuriøs og elegant opbevaring, der er så stilfuld at det både formår at falde ind i sine omgivelser og syne delikat på én og samme tid. Nomess Copenhagen har lækker opbevaring til samtlige rum i din bolig eller til dit kontor. Det praktiske ved de stilfulde opbevaringsbokse samt alle de øvrige produkter fra Nomess er det praktiske design. Hvert produkt lægger med sit enkle, gennemsigtige eller let overskuelige design ingen tvivl herske om, hvilket ting du opbevarer hvor. Du vil altid kunne finde dine ting med Nomess Copenhagen. De smarte opbevaringsbokse i klar akryl er et fremragende eksempel. Let, funktionel, overskueligt. Det er generelt de værdier, som Nomess lægger vægt på. Værdier som kan blive en fast del af din hverdag, hvis du lukker op for denne overflåd af lækker, funktionel og ikke mindst elegant opbevaring.

Keep it simple

De eksklusive og alligevel diskrete opbevarings kasser, møbler og stativer fra Nomess Copenhagen giver dig mulighed for at forenkle dit liv – gøre det hele mere overskueligt. Gør dit liv, din lejlighed, din bolig eller dit kontor præcis som du altid har drømt om. Få styr på det hele med smart opbevaring. Ingen tvivl om, at Nomess Copenhagen er et fantastisk bud på moderne eksklusiv og ikke mindst stilfuld opbevaring. Keep it Simple med Nomess.

Link: Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen
Nomess Copenhagen
Nomess Copenhagen
Nomess Copenhagen

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Nomess Copenhagen – Forkæl dig selv og dit hjem

  1. ARCHICOHEN sarl skriver:

    I am a interior architect, I am interested by some of your products and specifically the transparent colored boxes for a project.
    I work in Paris, can you tell me more about them, (in english if possible) for example prices and sizes, i didn’t found in your site.
    thank’s
    Bertrand COHEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nomess Copenhagen – Forkæl dig selv og dit hjem - in english