Montana. Naturen flytter ind.

Montana. Naturen flytter ind.

Træets naturlige udtryk er et markant element i nordisk boligindretning. Det er et materiale, som vi aldrig bliver færdige med. Vi eksperimenterer igen og igen – med former, overflader og strukturer.

Hos Montana spiller de tre træoverflader ”white oak”, ”burned oak” og ”black oak” sammen med selve formen på modulerne. De afrundede kanter og ikke-eksisterende hjørner, der kendetegner Montana giver modulerne en organisk lethed.

Når der leges med moduler i forskellige størrelser og dybder virker reolen nærmest som en levende organisme, der er bevægelig og foranderlig. Former og linjer udfordrer øjet – hvad enten behovet er en enkel ramme til udstilling af yndlingsobjekter eller en reol fuld af låger, der danner en effektfuld opbevaring.

Montanas farvepalet inviterer til at kombinere forskellige overflader – træoverflader med lakerede overflader for at skabe et dynamisk spil, der matcher en personlig stil og indretning.

Montana er et modulkoncept, der består af adskillige moduler, der kan kombineres på et utal af måder. Det velkendte Montana-modul med fire rum (H:69,6 cm, B:69,6 cm, D:20 cm) koster i vejl. udsalgspris fra 2.070 DKK.

For yderligere inspiration se mere på montana.dk


Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Montana. Naturen flytter ind. - in english