MODERNE TRÆHYTTE

MODERNE TRÆHYTTE

En træhytte! Et løfte om eventyr for børnene, et tilbagetog for voksne, et romantisk gemmested tæt på naturen. Disse særlige små boliger installeret oppe blandt træerne, pirrer vores fantasi og stimulere vores nysgerrighed, som kan føres tilbage til barndommens erindringer, og med dem et ønske om at klatre op, og indtage en magisk verden blandt bladene. At være Spellbound igen, at være vidne til de forskellige seværdigheder og lyde deroppe, dag og nat og hele året rundt. Spille spil, arbejde uforstyrret, slappe af, en dagdrøm … (kilde: Baumraum.de)

Det tyske firma har specialiseret sig i at bygge træhytter. Hytterne har gjort det legalt for voksne, at udleve deres barnlige drømme, om et refugium i træerne. Hvem kan ikke forestille sig en laptop skødet, og en kop kaffe i håndet, og så med en udsigt fra et 10 meter højt træ.

Hytter udføres i respekt for træerne, og oftest med understøttelse fra stolper på jorden. De fritsvævende terrasser ophænges i stålvirer og gjorder i træerne. Spændende om man kunne få lov at bygge tilsvarende træhytter i Danmark.

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til MODERNE TRÆHYTTE

  1. Anna skriver:

    den er virklig sej bare det var min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MODERNE TRÆHYTTE - in english