Missoni Home – Italiensk luksus til din bolig

Missoni Home – Italiensk luksus til din bolig

Missoni Home er boligtilbehør, når det er bedst. Her får du bl.a. en serie af luksus håndklæder, der med sine unikke farver og mønstre vil imponere enhver.

Der er intet som lækkert italiensk design. Der er liv og former, som finder inspiration i det sprudlende varme klima. Missoni Home er et godt eksempel på luksuriøs boligtilbehør, der har fundet vejen ind i de danske hjem – giver varme og energi til kolde vinterdage indendørs og skøn forkælelse til skønne sommerdage på stranden. Den populære og innovative chefdesigner Rosita Missoni har opnået stor anerkendelse i store dele af verden for sine mange unikke kreationer indenfor bolig og livsstil og med Missoni Home får vi endnu en stilsikker vinder med de eksklusive håndklæder som denne kollektion bl.a. består af.

Luksus kreeret med passion og hjerteblod
Rosita Missoni er hjertet bag de mange Missoni produkter. Det spændende brand Missoni Home er ikke blot endnu en kreation i rækken af stilsikre vindere indenfor luksuriøs italiensk design – Missoni Home er kreeret med omtanke for det levende og foranderlige hjem. Rosita har ønsket at vise verden, at et hjem forandrer sig med de mennesker, der bor i det. Forandrer sig mht. behov, humør, alder og funktionalitet. Alle produkter indenfor boligtilbehør fra den populære designer emmer af varme, liv og personlighed. Blide farver, bløde farver, varme farver eller friske farver præger disse smukke mønstre i evig kombination af striber eller det livlige zig-zag mønster, der i den grad er blevet kendetegnende for Missoni.

Kvalitet i hverdagen
Rosita Missoni har formået at skabe bl.a. en eksklusiv kollektion af kvalitetshåndklæder, der matcher de fleste hjem. Med farver, mønstre og stoffer i spændende kombinationer og høj kvalitet bliver det intet mindre end ren forkælelse. De bløde håndklæder vil for de fleste være noget man forkæler sine gæster med, men tanken bag Missoni Home er også at forkæle sig selv. Du behøver ikke gemme alting til en speciel lejlighed. Livet er foran dig lige nu og her og det skal nydes og gerne sammen med dem du holder af. De eksklusive Missoni Home produkter finder du i håndlavede, strikkede, vævede, trykte og broderede designs. De lækre bomuldshåndklæder er tykke og indbydende og har i den grad vægt på både design og funktionalitet. Kvaliteten er ikke til at komme udenom.

Missoni for livet
Har du først fået de spændende Missoni Home produkter indenfor hjemmets fire vægge, så er der ingen vej tilbage. Her får du designer håndklæder og andre produkter, der er med til at skabe hyggestemning. De fine farvekombinationer gør hvert et rum levende og indbydende og samtidig har Missioni farvesammensætningerne også varianter, der bare indbyder til ro og harmoni. Generelt finder du produkter for enhver smag. Nogle af håndklæderne vil falde mændene i god smag med deres maskuline look og nogle vil mere tiltale kvinder generelt. Der er ganske enkelt masser af skønne varianter at vælge imellem, når det gælder Rositas spændende Missoni Home håndklæder. Giv dig selv farver, liv og masser af forkælelse med Missoni…

Missoni Home finder du hos RoomPlus

Missoni Home
Missoni Home
Missoni Home
Missoni Home
Missoni Home

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Produkter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Missoni Home – Italiensk luksus til din bolig - in english