Mette Schelde wins FSC Award 2010

Mette Schelde wins FSC Award 2010

Dette års FSC Award hvor unge designere viser eksempler på bæredygtigt design, er netop blevet uddelt, og vinderen blev Mette Schelde med hendes enkle og smukke bord SideTable.

Mette Schelde er studerende på Arkitektskolen i Århus og har den sidste måned arbejdet på at skabe et funktionelt og æstetisk design i bæredygtigt træ. Hele 77 produkter lavet af arkitekt- og designstuderende fra fem skoler i hele landet var med i konkurrencen, hvilket er en lille fordobling af deltagere siden sidste år.

Vinderdesignet bærer meget passende navnet “SideTable”, da det netop er et lille, enkelt sidebord. Og det var især enkeltheden, der også var dommernes begrundelse for, at Mette Schelde kan gå hjem med titlen som vinder af FSC Design Award 2010.

Dommerne fremhævede, at designet var nemt at forstå, og at det var et design alle kunne få brug for. Derudover bestod det af meget få dele, der kunne pakkes fladt sammen, og dommerpanelet havde store forventninger til, at designet ville være det helt rigtige at forbinde med FSC-mærket, hvis det skulle komme i produktion.

www.fsc.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mette Schelde wins FSC Award 2010 - in english

This year's FSC Award where young Danish designers showcase sustainable design, has just been completed, and the winner was Mette Schelde with her simple and beautiful table named SideTable. www.fsc.dk