MADE BY MAKERS - REFRAMING

MADE BY MAKERS – REFRAMING

MADE by MAKERS er en ung multidisciplinær designvirksomhed med hovedsæde i Århus.

Virksomheden blev grundlagt i 2004 af tre entuaistiske industrielle designere uddannet på Arkitektskolen i Århus.

Virksomhedens kompetenceområder ligger indenfor industrielt design, emballage design, service design og grafisk design.

Det er nu ikke en traditionel opdeling mellem designdiscipliner, som præger designvirksom- heden. I stedet bruges de forskellige specialeområder i en større proces, som skaber nye innovative produkter, på tværs af de normalt opdelte discipliner.

Produkter må gerne opstå gennem en fri og “legende” tilgang til design. Nysgerrighed og motivation danner grundlaget for deres arbejde, dog med en klar forståelse for det endelige produkts seriøsitet.

Et eksempel på den fine udnyttelse af at være flere designere under samme tag, ses i projektet REFRAMING – (THREE DAYS / TWENTY IDEAS).

Projektet blev afholdt som en intern workshop designerne imellem, og gik i al sin enkelthed ud på, at komme op med forskellige højtalerdesigns ud fra et givent nøgleord hver dag. Kun tre dage måtte bruges, og projektet havde til sigte at udvikle designernes kompetencer i den proces, som ligger i produktdesign. Sigtet var altså ikke at skabe den perfekte højtaler ud fra gængse parametre, men at arbejde med designudvikling som proces.

MBM har planer om at gentage workshoppen REFRAMING, og vi følger spændt med, når der kommer nyt.

Her følger en billedserie med de designs, som opstod på de tre dage. Læs i øvrigt MBM’s blog, hvor temaerne for de enkelte design beskrives nærmere.

www.madebymakers.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MADE BY MAKERS – REFRAMING - in english