Luksus lamper fra Graypants

Luksus lamper fra Graypants

Har du hang til eksklusiv belysning med blide og dekorative lysfald, så tag et nærmere kig på Scraplights by graypants, der storhitter med deres populære lampeserie.

Scraplights by graypants er navnet på denne lampeserie, der har taget Europa med storm. Lamperne oprinder fra USA, hvor erfarne og miljøbevidste designere har udviklet disse designerlamper ud fra bæredygtige løsninger og nøje udvalgte materialer. Ikke alene har private boligejere fået øjnene op for denne loungeagtige belysning, men også kunstelskere og erhvervsfolk har taget lamperne til sig. Med navne som MOON Scraplight, SUN Scraplight og BELL Scraplight indbyder serien til rolige og harmoniske omgivelser. Scraplight serien er lamperne du ikke kan undgå at elske. Du kan finde dem hos RoomPlus.dk, hvor de falder godt ind med alt det øvrige luksus bolig interiør.

Håndlavede designerlamper

Disse designerlamper fra graypants er håndlavede og det er ikke ønsket om masse produktion, der har drevet disse ambitiøse og erfarne designere, men nærmere at udvikle unikt design, der forkæler og fortryller ethvert rum med spændende belysning. Der er fokus på selve fremstillingsmetoden og da lamperne er håndlavede, ses der også små variationer fra lampe til lampe. Hver lampe er unik og fremstillet med største omhu og kærlighed til det kreative i processen. Designerlampen er ligeledes skabt ud fra et ønske om at forene mennesker. Scraplights serien indbyder til familiesamling og hygge.

Funktionaliteten er i top

Designerlamperne fra graypants fås som både dekorative loftslamper, smarte bordlamper og stilfulde standerlamper. Her kan du vælge mellem flere designs og til med flere størrelser. Er du til de blide og bløde eller måske de mere kantede? Vil du have store eller små lamper? ARCTURUS Scraplight imponerer fx med sin diameter på hele 163 cm. Et sandt pragteksemplar af en designerlampe. Prøv også de blide og dråbeformede DROP Scraplights, der går smukt i spænd med de øvrige lamper i Scraplight serien. Funktionaliteten er helt i top og belysningen giver nærmest magisk stemning i hvert et rum, hvor lamperne lyser op. Materialet er et mix mellem hærdet og matteret glas på stærk stålramme. Yderste lag af lampeskærmen og materialet, der giver lampen sin unikke belysning er laserskåret og håndbearbejdet genbrugs bølgepap. Materialet gør underværker for dette specielle design, der af samme årsag har opnået stor popularitet i store dele af Europa samt USA.

High End Bolig Interiør

Luksus lamperne fra graypants, der forhandles hos RoomPlus.dk er uden sammenligning og har da også en pris, der matcher kvaliteten. Har du hang til god kvalitet og high end fashion på bolig fronten, så har du fat i det rigtige produkt. Her har du creme de la creme indenfor eksklusiv bolig interiør. Har du først nydt synet af den blide belysning og det smukke design, så er der ingen vej tilbage… Scraplights by graypants er enhver design-elskers absolutte must-have!

Link: Scraplights by graypants

Scraplights by graypants
Scraplights by graypants
Scraplights by graypants
Scraplights by graypants
Scraplights by graypants

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Luksus lamper fra Graypants

  1. Mathilde Hansen skriver:

    Jeg købte sådanne lamper hos lampegiganten, og de er bare så sindssygt coole! Jeg elsker dem, og de passer bare perfekt ind i mit hus!

  2. Mathilde Hansen skriver:

    Eller altså i samme stil 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luksus lamper fra Graypants - in english