KOGLEN / PETER SAND

KOGLEN / PETER SAND

Den danske arkitekt Peter Sand har i samarbejde med Marcus Vagnby, har lavet et flot projektforslag til et tennis center i Växsjö.

Bygningen er inspireret af koglens facetterede udseende og giver dermed facaden et levende udtryk, som samtidig giver nye muligheder for lysindfald og indkig i hallen.

Projektet vandt desværre ikke, men en anden dansk tegnestue (Kent Pedersen Arkitektfirma) løb af med 1. præmien. Se det vindende projekt i bunden af billedserien.

www.peter-sand.dk

www.marcusvagnby.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

KOGLEN / PETER SAND - in english

The Danish architect Peter Sand, in collaboration with Marcus Vagnby, has made a great project for a tennis center in Växsjö. The building is inspired by the faceted appearance of a cone, and thus gives the facade a living expression, which also offers new opportunities for light and outside view into the hall. The project did not win, but another Danish studio (Kent Pedersen Arkitektfirma) ran off with 1. prize. See the winning project in the bottom of the photo shoot. www.peter-sand.dk www.marcusvagnby.dk