Indret hjemmet med chai latte dåser

Indret hjemmet med chai latte dåser

Der skal ikke meget til før, at man kan gøre ens køkken bare lidt mere hyggeligt. Med hyggeligt menes der noget unikt, som ikke alle og enhver ejer eller har gjort før. Skab en unik stemning i dit køkken med et par chai latte dåser.

Indret med chai latte dåser

De fleste vælger blot et par glaskrukker eller et krukker i forskellige farver. Tomme dåser fra f.eks. chai latte eller normal løs te kan give et anderledes look, som ikke alle og enhver har. Ta’ eventuelt låget af dåserne og sæt dine køkkenredskaber i dem. Dåserne kan selvfølgelig også bruges til meget andet, f.eks. krydderier, elastikker, og andre småting, som skal opbevares i et køkken.

David Rio har et række skønne dåser med chai latte, som kommer i en lang række forskellige farver. Indholdet er selvsagt David Rio pulver, som man kan bruge til chai latte – men dåserne er i sig selv også utroligt fine og kan pynte i køkkenet efter de er tomme.

Står du og mangler en gave kan du eventuelt forære sådan en chai latte dåse til næste arrangement hvor du skal give en gave. Det er den perfekte gave, som kan bruges til mere end blot nydes mens, at den indeholder selve chai latte pulveret. Den perfekte gave, som er både hyggelig, brugbar og ikke mindst dekorativ!

Du kan finde de populære dåser med chai latte online på www.david-rio.com/dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Produkter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indret hjemmet med chai latte dåser - in english


Warning: Illegal string offset 'meta-content' in /home/godepand/public_html/dagensdesign.dk/wp-content/plugins/meta/meta.php on line 138