Gubi præsenter ny Bestlite kollektion

Gubi præsenter ny Bestlite kollektion

Gubi præsenterer markante nye tilføjelser til den ikoniske Bestlite Kollektion. Nye farver og materialer, der omfatter: all brass, brass/matt white, brass/grey and brass/charcoal black, der fremover kan fås på udvalgte modeller af Bestlite bord, gulv, væglamper og pendler, herunder BL3 standerlampe, som nu vender tilbage til kollektionen med den originale Ø21 skærm. Den nye, udvidede kollektion vil være tilgængelig online og i udvalgte forhandlere ultimo november.

Designet i 1930 af Robert Dudley Best, har Bestlite været i uafbrudt produktion i mere end otte årtier. Bestlite går med Gubi ind i sit niende årti med lanceringen af de nye versioner, der kombinerer den traditionelle messing overflade med moderne farver. Et autentisk, men friskt og moderne twist til det tidløse og ikoniske Bestlite design.

“Jeg har altid været meget opmærksom på, at enhver ændring eller tilføjelser til Bestlite kollektionen, skulle være helt i tråd med det oprindelige design. Selvom Bestlite ikke har været tilgængelig i messing i mange år, er messing finishen helt autentisk… det giver kollektionen en ny, blødere, mere moderne følelse og giver os mulighed for fornyelse af kollektionen og samtidig respektere dens arv”Jacob Gubi, CCO, Gubi

Som altid, vil hele Bestlite Kollektionen være tilgængelig i den kendte chrome/matt black, matt off-white og matt white.

Den nye Bestlite kollektion vil være tilgængelig online på www.gubi.com og i udvalgte de-tail butikker i slutningen af november 2012.

Vejledende udsalgspris følger de almindelige Bestlite priser, dog er de eksklusive brass/brass versioner lidt højere, f.eks. BL2 brass/brass koster 4.695 DKK // 5.695 SEK // 4.995 NOK.

Om Bestlite

Den første Bestlite blev lanceret af den britiske designer, Robert Dudley Best i 1930 og udråbt som det første britiske eksempel på Bauhaus design. Med det enkle, funktionelle, Bauhaus design, blev Bestlite hurtigt omfavnet af den arkitektoniske verden, der opdagede dens store potentiale, ikke blot som en praktisk og billig arbejdslampe, men som et slående symbol på modernitet. Da Winston Churchill valgte at bruge Bestlite på sit skrivebord i Whitehall, blev Bestlite absolut must-have lampen. I årenes løb blev Bestlite kollektionen skabt af Best familie virksomheden, Best & Lloyd, til at opfylde specifikke krav til dens funktion og ydeevne. I 2004 fik Gubi licens til at fremstille og markedsføre Bestlite på verdensplan og under Gubi nøje varetægt, fastholder Bestlite kollektionen bestående af 13 styles sin elegante og tidløse appel. I dag er Bestlite i permanente udstillinger på både Victoria & Albert og Design Museum i London.

Link: Gubi


Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Produkter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gubi præsenter ny Bestlite kollektion - in english