Global går i redskabsskuffen

Global går i redskabsskuffen

Såvel den professionelle kok som den passionerede amatør ved, at forudsætningen for det gode grundkøkken er de rigtige råvarer – og de rigtige køkkenredskaber. Uden en god kniv dur selv det bedste kød ikke, og når grøntsagerne skal skrælles eller pastaen serveres er godt grej også et must. Derfor supplerer Global nu sit verdensberømte sortiment af køkkenknive med fire nye redskaber: Pastatang, grøntsagsskræller, kagetang og serveringstang, der opdaterer køkkenskuffen i den kendte Global kvalitet.

De karakteristiske Global knive hører til blandt de mest populære køkkenredskaber i verden, og er i dag fast inventar i tusindvis af hjem. Både hippe husmødre og gastro-mænd er fans af den diskrete serie i japansk stål, der er skarp på skære-evner og design, og serien er derfor et oplagt valg, når der skal investeres i nyt til køkkenet. Men madlavning er jo meget mere end blot at skære – der skal også skylles, skrælles, anrettes og serveres, og med Globals fire nye forårsnyheder til køkkenskuffen er det nu muligt at holde den ”skarpe” stil hele vejen fra køkkenbord til tallerken.

Universal-skræller og tag-ting til flere formål
Årstidens køkken er fuldt af frisk frugt og grønt. Ikke mindst i forårs- og sommermånederne, hvor kartofler, asparges, æbler og nyoptrukne gulerødder ofte skrælles, før de anvendes i salater og madretter – eller bare som snack. Grøntsagsskrælleren fra Global har samme gode greb som knivserien, og er derfor både handy og effektiv i brug, og overfladen i børstet stål gør den samtidig designlækker!

Det nye Global sortiment rummer også flere praktiske tag-ting til såvel madlavning som spisebord. Med den store pastatang serveres den friskkogte spaghetti med et snuptag, mens kagetangen nemt fordeler cupcakes, småkager og andet sødt fra fadet til de forventningsfulde tallerkener. Seriens store tang er med sin længde på 23 cm et smart all-round redskab, hvor den vender bøffer, flytter fisk og griber godt om de fleste råvarer, både i køkkenet og ved spisebordet.

Den nye Global redskabsserie indeholder pastatang (23 cm), grøntsagsskræller (skær 5 cm), kagetang (18 cm) og stor tang (23 cm) koster hhv. 299,95,-, 499,95,-, 269,95,- og 299,95 kr. (vejl.)

Køkkenredskaber er i handlen fra primo marts 2013.

Global Cake Tongs

Global Pasta Tongs

Global Peeler

Global Utility Tongs

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Produkter og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Global går i redskabsskuffen - in english