Fatboy Hængekøje

Fatboy Hængekøje

Fatboy hængekøjer. Nyd livet i lækre designer hængerkøjer.
Fatboy hængekøjer kan alt det ingen andre kan. De kan rumme en hel familie, pakkes sammen og tages med og så kan de tilmed tåle at blive brugt og snavset, da det praktiske materiale blot skal tørres over med en klud og din Fatboy hængekøje er så god som ny. Men Fatboy hængekøjer er så meget mere end blot et praktisk designermøbel. Denne hængekøje kan give dig og din familie mulighed for det I sikkert alle drømmer om hver især – mere kvalitetstid.

Få øget livskvalitet med en Fatboy hængekøje.
Selvfølgelig er der hele det designmæssige aspekt, når vi taler Fatboy hængekøjer for disse hængekøjer er eksklusivt design helt ned til mindste detalje. Der er tænkt i slidstyrke, komfort og funktionalitet, når det gælder den yderst populære Fatboy Headdemock, som den også kaldes. Den er let at rengøre og med den praktiske bæretaske, der medfølger, så er den ikke alene let at medbringe til stranden, på campingpladsen eller hos vennerne, men den er også let at pakke sammen, hvis du lige har brug for den ekstra plads på terrassen. Ser vi bort fra det luksuriøse og stilfulde design, så er Fatboy hængekøjer sin vægt værd i guld, hvis vi tænker livskvalitet. En hængekøje af den størrelse giver dig og din familie muligheden for tætte og hyggelige stunder, hvor I bare ligger der vuggende og hyggeligt og nyder hinandens selskab. Tænker du i bløde værdier, så er det præcis de værdier de fleste mennesker higer efter, som dette vidunder designermøbel kan bidrage med. Ro, harmoni, afstresning, hygge og nærvær – kan det blive bedre?

Fatboy hængekøjer i mange flotte farver.
Har du først fået øjnene op for de mange muligheder en Fatboy hængekøje kan bidrage med til din familie i form af nærvær og hygge, så er det blot med at få valgt den rigtige farve. Fatboy hængekøjer findes i mange spændende farver og alt afhængig af boligens og terrassens øvrige stil, så kan du vælge mellem masser af friske eller jordnære farver. Skal din Fatboy Headdemock falde i med omgivelserne eller må den gerne gøre sig bemærket. Match farven til din personlige stil – det er trods alt muligt, at det bliver din yndlings hyggekrog, som du kommer til at tilbringe timer og atter timer i år efter år.

Fatboy hængekøjer er praktiske til børnefamilien.
Ofte kan det være besværligt med hængekøjer, når der er små børn i familien, men med Fatboy hængekøjer, så gælder næsten det modsatte. De populære Fatboy hængekøjer er netop blevet populære fordi de er så familievenlige. De er meget lette at rengøre og med en opvredet klud kan du let fjerne pletter fra sommeren mange is, hvis de skulle lande på det slidstærke nylon materiale. Fatboy hængekøjer er robuste og har en lang levetid. Selve stellet er lavet i kraftige materialer i letvægtsstål, der tåler vejr og vind. Hængekøjen måler 180×240 og huser gerne hele familien til en uforglemmelig hyggestund. Glæde, hygge og varme venter forude med magiske stunder i din helt egen designer hængekøje.

Se alle Fatboy produkter her >>

Fatboy hængekøje
Fatboy hængekøje
Fatboy hængekøje

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Produkter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Fatboy Hængekøje

  1. jacob skriver:

    Der er snart ikke det, som de ikke laver derinde hos fatboy. Hvad bliver det næste mon?

    Når det er sagt, så ser hængekøjerne faktisk yderst gode og behagelige ud. Mon man skulle anskaffe sig sådan nogle. Jeg har kun fatboyen, dén kan anbefales.

    Når men tak for tippen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fatboy Hængekøje - in english