EIK Table by Jesper Su Rosenmeier

EIK Table by Jesper Su Rosenmeier

EIK – fra morfars have til nyt nordisk design.

 

EIK er det seneste møbel fra Jesper Su Rosenmeier. Et kvadratisk bord i eg, med tydelige referencer til barndommens glæde ved at bygge huler af rafter og reb i morfaderens have. Eik besidder et klart nordisk formsprog, og kan rumme 8 siddende gæster. En væsentlig detalje er at bordet samles uden brug af skruer eller lim. Sarge og ben ligger halvt inde i hinanden og dyvler og lædersnører sørger for resten.

 

” Jeg arbejder ofte med et bestemt formprincip, som får lov at bestemme hele møblets udtryk. I bordet, Eik, er det samlingen, der har styret formgivningen. For eksempel har jeg trukket bordpladen lidt tilbage i forhold til et almindeligt spisebord, for netop at synliggøre denne detalje”, siger Jesper Su Rosenmeier om arbejdet med det nye spisebord.

 

Jesper Su Rosenmeier er i øjeblikket studerende på Kunstakademiets Designskoles møbellinje på sit tredje år. Han har allerede lavet opgaver for flere forskellige virksomheder og leder nu efter samarbejdsmuligheder med interesserede producenter.

Bordet er endnu ikke i produktion, men interesserede kan kontakte designeren for pris.

 

www.madeinschool.dk/jesper-su-rosenmeier

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EIK Table by Jesper Su Rosenmeier - in english