DESIGN THAT PERFORMS

DESIGN THAT PERFORMS

Samsung afholder netop nu en konkurrence under navnet ”Design That Performs”,

Det er en designkonkurrence, der opfordrer til og hylder dit eget personligt skabte design og er en anerkendelse af den lille designer i dig.

Hvad er et godt design? Design kan tage sig ud på mange måder. Et godt design kan være centreret omkring det visuelle, altså hvordan det ser ud med særlig fokus på det æstetiske. Det kan være strategiorienteret og medtænke designprocessen. Det kan funktionelt og virke på en speciel måde med en særlig effekt, eller det kan spille på en af tidens helt store emner, nemlig bæredygtighed. Forslagene er mange.

Vi er nysgerrige efter at vide, hvad du synes et godt design er. Vi vil derfor gerne have dit bud på et unikt og enestående design, som du vurderer er inspirerende.

Hvordan du vælger at definere og tolke begrebet design, er helt op til dig, og med hensyn til udformningen af det, er det kun fantasien, der sætter grænser. Dit design kan være alt fra et stykke tøj eller en tegning til en robot. Når du har udtænkt en idé, find da en måde, hvorpå du kan præsentere den for os her på denne hjemmeside i ord og billeder.

www.designthatperforms.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DESIGN THAT PERFORMS - in english

Design That Performs is a design competition in Denmark, held by Samsung. For details check out the video with English speak. www.designthatperforms.dk