Den multifunktionelle sofa

Den multifunktionelle sofa

Ligeså snart vi træder ind ad døren i et hjem får vi fornemmelsen af hvem der bor der, især er dagligstuen et repræsentant af dette. Når vi indretter vores dagligstue vil vi gerne vise hvem vi er og vi vil også gerne kunne tilbyde vores gæster en behagelig siddeplads samt en mulighed for at overnatte. Det er her at sovesofaen kommer ind i billedet og med dens multiformål er det en uundværlig stykke møbel i enhvert hjem. Til hyggesnakken har sovesofaen funktionen som en siddeplads uden lige og når sovetiden nærmer sig kan man let ved at justere et par enkelte fif ved sin sovesofa på ingen tid forvandle sin dagligstue om til et behageligt soveværelse.

Der findes utallige slags sovesofaer der vil kunne blive tilpasset enhver type hjem. Den nutidige L-formede sovesofa fra Interioraddict er en mulighed for dig der hylder moderne interiør. Sofaen kan fås i forskellige farver samt muligheden for at have chaiselongen både til højre og venstre. Det er også muligt at få flere varianter af designermøbler hos Interioraddict.

Det er muligt at få den ideale sovesofa for dig der er vild med rene linier og den skandinaviske minimalisme.


Ved at tilføje en lænestol til indretningen i dagligstuen vil man give sine gæster endnu en aflastningsmulighed som både kan have funktionen som siddeplads men som også giver en glimrende mulighed til at ligge sit tøj inden man gør til køjs.

Glem ikke at ved bare at rykke ens daglige sofabord til siden vil man kunne forvandle det til et elegant natbord som vil være en funktionel løsning for ens gæster hvor de vil kunne lægge deres mobil telefoner, nøgler, etc. Designer sofabordet fra Lucca Occasional tilbyder denne komfortable løsning.


Ønsker man et mere prisvenlig sofabord så har Jysk i Danmark forskellige varianter at vælge imellem.

Til at binde alle led sammen så ønsker de fleste at deres møbler matcher hinanden eller med den perfekte konstrast gør rummet hyggelig og interessant. Man har mulighed for at gøre et rum symmetrisk ved sørge for at ens møbler følger én linie eller at møblerne er symmetriske på tværs af hinanden. Man kan også få spændende udfald bare ved at lege med forskellige farvematch og kontraster. Vi kender selvfølgelig alle de to klassiske, sort og hvid, men ved at udforske de andre farver og deres egenskaber vil man kunne skabe det personlige rum der er helt ens eget og som samtidig ens gæster vil kunne stortrives i når de overnatter. Ved at bruge et traditionel farveskema kan man let identificere og blive inspireret med matchende farver og deres kontraster.

Mette Milling giver gode råd om indretning og farvesammensætning så man kan få sit ønskerum.

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Den multifunktionelle sofa - in english