DAY home – Luksuriøs boligindretning med strejf af bohemestil

DAY home – Luksuriøs boligindretning med strejf af bohemestil

DAY home er et ualmindelig lækkert brand indenfor bolig og interiør. Her kan du i den grad sætte personligt præg på dit hjem i fascinerende bohemestil.

DAY home er lige præcis, hvad du får lyst til med disse elegante og eksklusive produkter indenfor livsstil og boligtilbehør. En dag hjemme omgivet af de smukkeste møbler, brugskunst og skønne nipsting fra DAY home vil være rent drømmescenarie for de fleste. Her får du lækkert innovativt og ikke mindst dekorativt design fra det store danske modehus DAY Birger et Mikkelsen. Marianne Brandi står bag disse eksklusive designs, der har opnået stor anerkendelse indenfor dansk bolig interiør. DAY home er kommet for at blive og er du til personligt præg, så kan det næsten ikke blive bedre.

Skab din egen unikke stil

DAY home giver dig ikke alene mulighed for et smukt og eksklusivt hjem fyldt med finesse og sans for detaljen – DAY home giver dig i den grad også mulighed for at lave din helt egen unikke stil. Den danske designer og DAY home har kreeret efter filosofien ”mix – don’t match”. Det betyder i sin enkelthed, at du ikke skal lade dit hjem matche hinanden på godt og ondt. Du skal blande, improvisere og forny med friske input. Bland de spændende møbler, farver og former på kryds og tværs. DAY home er miks af international boheme, cottage, østen og ikke mindst stilfuldt skandinavisk design. Det er dit personlig mix, der skaber det store hele – din personlige stil.

Østens mystik i din stue

Hvordan får du magi og mystik ind i stuen uden at det bliver for overdrevet? Med DAY home har du alle tænkelige muligheder. Bland det klassiske skandinaviske design med Marianne Brandi’s eksotiske puder. Frisk sofaen op med strejf af østlig mystik, forrygende farvekombinationer og ikke mindst inspiration fra etniske broderier. DAY home giver dig varme, glød, liv og frisk energi til dit hjem.

Kunsthåndværk i naturlige materialer

DAY home er kvalitet i særklasse – ikke blot grundet det eksklusive design, men også grundet det lækre materialevalg og de håndværksmæssige finesser. Smukke møbler med sans for detaljen. DAY home er brugskunst i indbydende materialer. Her får du håndlavede tekstiler i hør, silke og bomuld. Perfekt til hyggestunder i hverdagen. Forkæl dig selv og dit hjem med det ypperste indenfor boligindretning. Forkæl dig selv med DAY home.

Link: DAY Home

DAY HOME
DAY HOME

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DAY home – Luksuriøs boligindretning med strejf af bohemestil - in english