Chick-a-Dee Røgalarm – Luksuriøst boligtilbehør

Chick-a-Dee Røgalarm – Luksuriøst boligtilbehør

Chick-a-Dee røgalarm er den perfekte alarm til ethvert hjem med sans for detaljen. Den lille kvidrende røgalarm, designet som en fugl, slog 50 konkurrenter af pinden og har taget USA med stor stil og er nu i færd med at indtage Europa. Chick-a-Dee røgalarm er designet som en smuk lille fugl, der kan pynte, alarmere og give tryghed i hvert et hjem. Røgalarmer er en sand nødvendighed, hvis du skal sikre dig selv og din familie både i de vågne timer, men bestemt også, når I sover. De traditionelle røgalarmer må snart vige pladsen for små innovative og ikke mindst charmerende designs indenfor brandsikring som eksempelvis den lille populære Chick-a-Dee røgalarm.

Hollandsk mesterværk

Ingen smarte italienske designs eller danske kendisser indenfor boligtilbehør kan tage æren for denne lille skønne skabning. Denne gang er det Holland, der har været i det kreative hjørne. Designeren Louise van der Veld deltog i en konkurrence udstedt af den hollandske forsikringsbranche – opgaven lød på at kreere den bedste form for brandsikring og den lille livreddende fugl, Chick-a-Dee røgalarm, kom ind på en klar førsteplads. Dette hollandske mesterværk indenfor boligtilbehør og brandsikring har med en kombination af smukt og stilfuldt design, kreativ teknik og utraditionel inspirationskilde formået at skabe et produkt indenfor bolig tilbehør, der vil imponere mange år fremover. Chick-a-Dee røgalarm har en historie. En historie, der både vækker beundring og forelskelse i dette lille væsen for det er, hvad denne røgalarm opfordrer til – at levendegøre denne lille charmerende fugl – som en beskytter – som en ven. Chick-a-Dee røgalarm bliver vogteren i både vågne stunder og ud på de sene nattetimer.

Røgalarmen der kvidrer

De fleste røgalarmer starter med en høj hylende tone, der næsten kan opfordre til spontant hjertestop. En situation de fleste kender, hvis der har været for meget røg i køkkenet eller lignende. Den smarte og innovative Chick-a-Dee røgalarm er designet med sans for detaljen. Her sætter alarmen ikke i gang med en hylende tone, men starter blidt med kvidrende fuglesang. Efterhånden som røgen fortættes i lokalet bliver lyden højere for til sidst at ramme 85 dB, der kan få enhver du af selv den bedste skønhedssøvn. Chick-a-Dee kvidrer, hvilket i sig selv er en charme – en charme, som de fleste børn også vil synes godt om.

Som kanariefugle i minerne

Den lille Chick-a-Dee fugl er kreeret med inspiration fra den nordamerikanske sangfugl – den sort-hovedet mejse. Mejsen har den enestående evne at give lyd, når luften bliver farlig for mennesker at indånde – præcis som kanariefuglene gjorde det for årtier tilbage i minerne. Fuglen kan opfange fare, som mennesket ikke er i stand til før det er for sent. Præcis dette symboliserer den lille charmerende Chick-a-Dee fugl – en lille helt, når det gælder familiens sikkerhed. I smukt stilrent design passer denne lille sangfugl med røgalarm perfekt til både bolig og børneværelse. Børnene vil elske at have denne lille fugl siddende og passe godt på dem. Et lille kendetegn på tryghed for store som små. Desuden er det ren kræs for luksus entusiaster – den smarte røgalarm er eksklusivt design i gennemført stil. Et design, der måske kan komme til at gøre gavn for dig og din familie.

Link til Chick-a-Dee røgalarm

Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm
Chick-A-Dee røgalarm

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Produkter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Chick-a-Dee Røgalarm – Luksuriøst boligtilbehør

 1. frank gessner skriver:

  Så meget brødtext og så lidt væsentlig information !

  Kan den vægmonteres ?
  Hvad er batterilevetiden ?
  Kan den fås til 220V med backup batteri ? ( Et must for hjem med mange rum og børnehaver osv)

  Ellers et dejligt pust af nytænkning i junglen af grimme røgalarmer.

  MVH
  Frank

  • Hej Frank.
   – Røgalarmen kan både monteres i loftet og på en væg
   – Batterilevetiden er godt 1 års tid, men igen afhængig af batteriet man sætter i. Fuglen lyser rødt i kontrollampen og bipper når batteriet skal skiftes.
   – Chick-a-dee kan desværre ikke fås med 220V.

 2. Annette Andersen skriver:

  Hej hvor kan man købe denne chick-a-dee røgalarm.
  Mvh
  Annette Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chick-a-Dee Røgalarm – Luksuriøst boligtilbehør - in english