Casa Sky Box by MAPT

Casa Sky Box by MAPT

CASA Sky Box er Horsens stadions absolut bedste pladser. Fra VIP Boxen er der frit udsyn over grønsværen både når den bruges til fodbold og koncerter.

Sky boxen er en unik indretningsopgave hvor alle møbler er designet og fabrikeret specifikt til projektet. Møblerne er funktionelle og samtidig skulpturelle elementer i rummet. De skaber en sammenhæng og overfladerne veksler mellem at være hvide blankpolerede overflader og varme træflader med høj detaljeringsgrad. Det giver et eksklusivt udtryk, og er samtidig funktionelt. De overflader man er i kontakt med og berøre er alle behagelige og imødekommende.

Det store ’bjerg’ er både en klatrevæg til børnene og samtidig en hule hvor de kan spille computer i fred for de voksne.

Alle elementer er produceret ved hjælp af CNC teknologi. Det betyder stor præcision, lavt timeforbrug og god økonomi i komplicerede formgivningsprojekter som dette.

Hvad: CASA Sky Box.

Hvor: Horsens Station, Denmark.

Arkitekt: MAPT

Klient: CASA Ejendomme.

Hvornår: 2010.

Fotograf: Frank Jonassen.

www.mapt.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Casa Sky Box by MAPT - in english

VIP Casa Sky Box by MAPT Architects what: Private; Interior Design. where: Horsens, Denmark. when: 2010. If you are looking for the best seats at Horsens Stadium, you will find them in the VIP CASA Sky Box. From here there is a perfect view, whether you are watching soccer or concerts. The Sky Box is a unique project, where all furniture has been designed and fabricated specifically for this space. The furniture are functional and at the same time sculptural elements. Their glossy white surface merges wall, floor and furniture into one. Selected places, where the body comes in contact with the function, natural wood is integrated in the white surfaces. The play between the clean, glossy white and the warm wood combined with perfect fitting is the essence of this project. All objects have multiple purposes. The ‘mountain’ is a wall that the children can climb but at the same time a cave, where they can play computer games. All elements are produced using CNC Technology. This means great precision, a rational use of time and good economy, especially in a complicated project like this. www.mapt.dk