Birdstick by Kristina Kjær

Birdstick by Kristina Kjær

Den danske designer Kristina Kjær har skabt et originalt opbevaringssystem, som hun netop har har udstillet under Stockholm Furniture Fair.

Birdstick er et lille og fleksibelt opbevaringsmøbel inspireret af fuglehuse og træer.

Birdstick består af rundstokke og tre moduler i egetræ. Det store fuglehus er egnet til større ting som fx bøger, billedrammer eller hårprodukter. Det mellemste fuglehus er lukket og er derfor egnet til de ting man gerne vil gemme af vejen som fx mobilopladeren eller handskerne. Det mindste fuglehus kan fx rumme et par parfumer eller bilnøglerne. Med andre ord er mulighederne for anvendelse af Birdstick mange. Møblet kan bruges i alle hjemmets rum.

Fuglehusene kan drejes og frit placeres på rundstokken ved hjælp af afstandsstykker og dyvler i egetræ. På den måde kan man skabe sit eget møbel og hurtigt ændre møblets udtryk.

Birdstick består udelukkende af rundstokke og moduler i egetræ, hvilket gør møblet nemt og hurtigt at samle uden brug af hverken lim eller skruer.

Birdstick er humoristisk og overraskende grundet naturmotivet, men møblets materialer gør, at det også har et klassisk skandinavisk udtryk. Birdstick er et alternativt lille opbevaringsmøbel, som passer til en uformel og moderne boligstil.

www.kristinakjaer.dk

Om Christoffer Steenbeck

Skriver om design
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Birdstick by Kristina Kjær - in english